Luennot ja Koulutukset

Tulevat luennot ja koulutukset löytyvät ajankohtaista-sivustolta!

Yleisöluennot –  Järjestäjinä kunnat, yhdistykset/järjestöt, yliopistot, ammattikorkeakoulut  jne.

 

lect-rovaniemi

Aiheena ‘Apua käyttäytymisen ymmärtämiseen, aistihäiriöihin ja erityisherkkyyteen’ , jossa käsitellään kokonaisvaltaisesti, mitkä eri osatekijät vaikuttavat käyttäytymiseen ja oppimiseen – painottaen aistitoimintojen ja motoriikan merkitystä.

Luento voidaan toteuttaa SeMoCo-peruskurssina, joka liittyy läheisesti kirjaan ‘Apua arkeen ja aistihäiriöihin’, jolloin kurssilla opastetaan myös, miten SeMoCo-harjoituksia käytetään.

Syventävä SeMoCo-jatkokurssi on tarkoitettu peruskurssin käyneille tai kirjaan perehtyneille. Jatkokurssin tavoitteena on syventää opittuja asioita. Sielä saa valmiuksia laatia ohjelmarunkoja erilaisille lapsille. Se tarjoaa mahdollisuuden esitää kysymyksiä, kun on itse soveltanut menetelmää arjessaan.

Konsultaatiot/koulutukset  – Koulujen, päiväkotien, keskuslaitosten, asuntoloiden, päivätoiminta-/työkeskuksien jne. tilaamat

Sisältävät luennoitsijoiden tutustumisen kohteeseen sekä luennon kuten edellä. Koulutukseen kuuluu myös kohteeseen soveltuvien SeMoCo (Senso-motoris-kognitiivisten) -perusharjoitusten esittely ja käytönopastus.

Luennot ja koulutukset räätälöitävissä sisällöltään ja laajuudeltaan tarpeen mukaan!

Lisätietoja ja tilaukset: Erja Hokkanen p. 040-5155524 tai erja.hokkanen@kolumbus.fi